top of page
Kokk som tilbereder mat

- Etab. 1948 -

Ledig stilling

Vil du jobbe hos oss?

Vi søker konditor til 100% stilling

Stillingsannonse

Er du vår nye konditor? Vi er på jakt etter en blid og omgjengelig konditor med stolthet for faget!

 

Som konditor hos oss på Lampeland Bakeri og Konditori vil du få en spennende arbeidshverdag med varierte oppgaver. Vi er stolte over det vi leverer til kundene våre og alle kaker skal være av topp kvalitet - både når det gjelder smak, utseende og pynt. I tillegg til vårt faste sortiment leverer vi spesiallagde kaker til alt fra bursdager, barnedåp og bryllup.   

 

Vi ser etter deg som trives med ansvar, har “stå på vilje” og liker å være en del av et godt arbeidsmiljø. Du er opptatt av å møte kundens ønske når det gjelder utforming av kaker og pynt. Det er en fordel om du er morgenfugl, da produksjonen starter før bakeriets åpningstider.

Kvalifikasjoner: 

Svennebrev eller tilsvarende erfaring (5 år)
Gode norskkunnskaper 

God samarbeidsevne

 

Hvor: 

Lampeland Bakeri og Konditori i Dyrmyrgata 5, 3611 Kongsberg. Her har vi vårt hovedkontor og her foregår all vår produksjon av brød og kaker.Er du konditor, elsker faget ditt og liker å yte det lille ekstra for kunder? Da bør du sende en søknad til oss.

Frist snarest. Spørsmål og søknad sendes til runa@lampelandbakeri.no 

75 år med bakerglede

Hos oss på Lampeland Bakeri benytter vi råvarer av beste kvalitet! Ekte meierismør, ekte kremfløte og økologiske egg, for å nevne noe. Våre dyktige konditorer sørger for kaker som både smaker og ser fantastisk ut.

 

Dette er vi stolte av!

bottom of page