top of page
Brød med trekasse.jpg

- Etab. 1948 -

Om oss

Ditt lokale konditori og bakeri gjennom en årrekke

Runa og Silje_edited.jpg

Laget med kjærlighet

75 år med bakerglede

Bakeriets historie går så langt tilbake som til 1948. Da lå det først i kjelleren på Lampeland Pensjonat i Numedal. Lampeland Bakeri og Konditori flyttet til Kongsberg i 1971. Til samme plass som du finner produksjonen og hovedutsalget i dag. Siden oppstart har bakeriet hatt flere eiere - fellesnevneren har vært kvalitetsvarer til lokalbefolkningen og det har alltid vært et håndtverksbakeri.

Lampeland Bakeri og Konditori drives nå av ekteparet Runa og Runar Heistad. De er ekstra opptatte av å benytte lokale leverandører og har fokus på kortreiste produkter og ingredienser.

Vi benytter råvarer av beste kvalitet! Ekte meierismør, ekte kremfløte og økologiske egg, for å nevne noe. Våre dyktige konditorer og bakere sørger for produkter som både smaker og ser fantastisk ut.

Vi er stolte over den lange tradisjonen til bakeriet og enkelte av oppskriftene går så langt tilbake som til 50-60 tallet. Produktene som utmerker seg som ekstra populære er napoleonskake, hvetehorn (beltedyr), grønn genser, surdeigsbrød, moussekaker og designkaker.

Lampeland Bakeri og Konditori er godkjent som opplæringsbedrift for både bakere og konditorer. Vi har ofte utplasseringselever på besøk hos oss - det trives vi veldig godt med!

Velkommen til en smakfull opplevelse! 

Ansatte

Våre ansatte

Totalt er vi 30 dyktige medarbeidere som produserer varer som selges i Kongsberg og Øvre Eiker. Hver natt, foruten om søndag, er våre bakere og konditorer i sving med produksjon i Dyrmyrgata 5. Det bakes og stekes varer til våre egne utsalg, barnehager, butikker, eldresenter, kantiner og enda fler. Vi har blant annet daglige leveringer til kantinene på Kongsberg Teknologipark. 

Åpningstider

Våre filialer og åpningstider

Lampeland-Bakeri-adresse_edited.png

Kongsberg

Dyrmyrgata 5

I Dyrmyrgata, i hjertet av Kongsberg sentrum, har vi vårt hovedutsalg. Her møter du vår hyggelige betjening og et bredt vareutvalg i disken. Vi kan blant annet friste med deilige kaker, velduftende hvetebakst og påsmurt mat. 

 

 Det er også her i Dyrmyrgate vi har vårt hovedkontor. Her foregår all produksjon av brød og kaker. Administrasjonen, konditorer, bakere og sjåfører holder til i dette koselige bygget.

 

Åpningstider

Man-fre   kl. 07:30 - 17:00

Lørdag     kl. 07:30 - 15:00 
 

Velkommen innom for en hyggelig handel og en god kopp kaffe! 
 

Veibeskrivelse

Eiker Senter - Lampeland Bakeri.jpeg

Hokksund, Øvre Eiker

Eiker Senter

På Eiker Senter har vi en stor kafé med godt utvalg av både mat og kaker. Her får du både påsmurte rundstykker, smørbrød og baguetter i disken, samt varmretter som serveres i kafeen. 

 

Dersom du trenger en kake, hvetebakst, brød eller påsmurt mat til spesielle anledninger, kan du bestille og hente det på Eiker Senter. Ta kontakt eller snakk med vår hyggelige betjening i disken.

 

Åpningstider: 

Man-fre   kl. 10:00 - 20:00

Lørdag     kl. 10:00 - 18:00 
 

Velkommen til oss!

Veibeskrivelse

bottom of page